KIVIRCIK SAÇLAR İÇİN EN İYİ ŞAMPUANLAR

KIVIRCIK SAÇLAR HANGİ ŞAMPUANLARI KULLANMALI?

Kıvırcık saçlarımıza bebekler gibi bakılması gerektiğini hepimiz biliyoruz. Normal şampuan kullandığımızda saçlarımızdaki kabarmayı elektriklenmeyi ve kıvırcıkların kaybolması gibi problemleri yaşıyoruz. Bu da bizi oldukça sinir ediyor. Kıvırcık saç her zaman insanları büyülese de dalgalarımız bozulduğunda bir de büyülenmeyi bize sorun! 😓 

Sülfatlı, doğal olmayan o şampuanları kullandığımzda eşit görünmeyen dalgalar, kafamızda halay çeken saç telleri bizi adeta bir deliye dönüştürüyor. Kullanmamız gereken şampuan seçimlerinde kriterler çok belli. Nemlendirmesinin yeterli olması bizim en büyük kurtarıcımız olacaktır. Çok sık kıvırcık saç tellerin varsa yağ içeren ürünler kullandığında saçın bunu çok sevecek.  


Şampuan paketlerinin dış kısımlarının güzelliği bizim için önemli değil önemli olan içerik! Bildiğimiz kıvırcık saçlar için yazılı şampuanlar bizim için doğru olmayabilir bunun için içerik kısmını okumaya özen göstermeliyiz. Şimdi doğal kıvırcık saç şampuanlarına bir bakalım.💥




  • AS I AM JAMAICAN BLACK CASTOR OIL NAZİK TEMIZLEYICI ŞAMPUAN
Saçları güçlendirici etkiye sahip olan bu şampuan sülfatsız ve kıvırcık kız metoduna uygun. İçerisinde siyah hint yağı bulunması da saçlarınızın hızla uzamasını sağlar. Bir çok yağ ve vitamin bulunması da en güzel yönlerinden!  As I Am Şampuan'ı buradan bulabilirsiniz.

  • SHEAMOISTRE %100 Virgin Coconut Nemlendirici Nazik Şampuan
Hindistan cevizi yağının mucizevi etkisini bilmeyenimiz yoktur. Ve bu şampuan da bize bu harika etkilerden birini sunuyor. Sülfatsız ve yüzde yüz doğal olması da saçlarımıza en iyi etkiyi vereceğinden de eminiz. Kıvırcık kız metoduna uygun olan bu şampuan kesinlikle denemelisiniz. SheaMoisture Şampuan buradan ulaşabilirsiniz.
  • YVES ROCHER KIVIRCIK SAÇLAR İÇİN ŞAMPUAN
Son zamanlarda bayılarak kullandığım bir şampuan hem de uygun fiyatlı! Silikon, paraben ve sülfat içermiyor. Saçları yumuşacık yapıyor ve dalgaları oldukça belirginleştiriyor. Hem uygun fiyatlı olup hem de doğal içeriğe sahip olmak istiyorum diyorsanız bu şampuanı kesinlikle kullanmalısınz!😍 Yves Rocher Kıvırcık Saç Şampuan Buradan ulaşabilirsiniz. 
  • KIEL'S SMOOTHİNG OIL INFUSE ŞAMPUAN

Kuru ve kabaran saçlar için olan bu şampuan saçınıza çok iyi gelecek. Argan yağı olması da saçlarımıza büyük nem verecektir. Saçların yıpranmış uçlarına nem vererek daha güzel bir görüntüye sahip olurken saçlarınız daha kıvrımlı olacaktır.

  • KERASTE DISCIPLINE FLUİDEALİSTE

Keraste hepimizin aşık olduğu bir marka! Sülfatsız şampuan da şampuan severleri için güzel bir seçenek olmuş Kıvırcık saçların da rahatlıkla kullanabileceği bir şampuan. Keraste Şampuan buradan ulaşabilirsiniz.
  • YEŞİLMARKA DOĞAL BEBEK ŞAMPUANI
Saçlarım bebek gibi olsun hem çok param gitmesin diyorsanız bunu kesinlikle kullanmalısınız! İçeriğine de bakarsanız kötü bir şey bulamayacaksanız ve harika saçlara sahip olabilirsiniz. Karpuzlu kokusu ile de başınızı döndürecek! Bebek Şampuanı buradan ulaşabilirsiniz.

  • DAVINES LOVE CURL DALGALI SAÇLAR 

Davines'in saçımıza harikalar yarattığını bilmeyenimiz yoktur. Saçları nemlendirip yumuşatmasından parlaklık vermesine kadar her şeyi çok güzel. İlk yıkamadan itibaren saçınızdaki kıvrımları görebilirsiniz!😍 Saç Kremi ile birlikte uygularsanız kıvırcık saçlara sahip olabilirsiniz. Davines Curl Shampoo Buradan ulaşabilirsiniz.

  • ECOWELL ORGANİK ŞAMPUAN
Paraben, sülfat içermeyen organik bu şampuan hem saçınıza iyi gelecek hem de cebinize! Vegan ve hayvanların üzerinde deney yapmaması da gönülleri fethediyor. Saçlarınızı yumuşacık yapacak ve kıvırcık saçlara sahip olacaksınız! 

Şampuan kullandıktan sonra saç kremi, leaving conditioner ve nem maskesi kullanmayı unutmayın!
💓


Yorumlar